Džeko na ljeto dobija paklenu konkurenciju u napadu Intera?

Zvijezda bi mogla doći besplatno

Džeko na ljeto dobija paklenu konkurenciju u napadu Intera?

E. Ganibegović

Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko na ljeto bi mogao dobiti žestoku konkurenciju u napadu Intera.

Naime, italijanski mediji prenose informaciju da Luis Suarez ne namjerava produžiti ugovor s Atletico Madridom koji ističe na kraju sezone, a sve to će pokušati da iskoristi Inter koji bi Urugvajca mogao dovesti bez obeštećenja.

Podsjetimo, Suarez je član Atletico Madrida od ljeta 2020. godina kada ga je Ronald Koeman doslovno otjerao iz Barcelone, a onda je timu iz Madrida donio titulu prvaka Španije i holandskom stručnjaku pokazao koliko vrijedi.

Ove je sezone Urugvajac odigrao 35 utakmica za Jorgandžije u svim takmičenjima na kojima je postigao 11 golova i dodao tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Suarez je karijeru počeo u rodnoj zemlji u Nacionalu, nakon čega dolazi u holandski Groningen, a u toj zemlji još je igrao i za Ajax poslije čega slijedi prelazak u Liverpool i 2014. godine transfer u Barcelonu s kojom je postao i prvak Evrope godinu dana kasnije.

Za reprezentaciju Urugvaja je Suarez odigrao 130 utakmica i postigao 67 golova.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Ma i on je pred penzijom ko i Edin
4 1
irnes4
Marota samo gleda da skine juventusu pojacanja ****m ga kad ga ponesu ,jednim okom dogovara pojacanje drugim potpisuje
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi