Luiz: Molili su me da se vratim u Chelsea

Prošlog ljeta otišao u Arsenal

Luiz: Molili su me da se vratim u Chelsea

Brazilac David Luiz otkrio je kako je ljudima u Chelseaju teško palo što je otišao u Arsenal.

Luiz je Chelseajev dres nosio od 2011. godine, ali prošlog ljeta na veliko iznenađenje napustio je Stamford Bridge i pojačao redove gradskog rivala Arsenala.

Transfer je koštao nešto manje od deset miliona eura, a samo nekoliko dana kasnije iz Chelseaja su ga molili da se vrati.

"Prva tri dana nisu bila laka, morao sam da se suočim sa jakim emocijama. Svi znaju kroz šta sam sve prošao sa Chelseajem", prisjetio se Luiz, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imao sam dobar odnos sa svima u klubu. Nedostajali su mi svi. Svaki dan sam dobijao poruke u kojima je pisalo - Vrati se, vrati se, vrati se. Zbog toga mi je bilo još teže. Ali znao sam da ne mogu da ostanem u zoni komfora."

Luiz je s Arsenalom potpisao ugovor do 2021. godine, a za Topnike je dosad odigrao 25 utakmica u prvenstvu i pritom postigao dva pogotka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

travnjak
Ma najedi se govana ,cuj tebe molili hahahahha
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi