Luka Jović odbio ponudu iz Italije?

Želi igrati Ligu prvaka...

Luka Jović odbio ponudu iz Italije?

Luka Jović je bio sjajan u Eintrachtu iz Frankfurta i došao do velikog transfera, u Real Madrid.

Međutim, mladi reprezentativac Srbije u Madridu nije pokazao ništa i već sada je više onih koji vjeruju da će ga Real prodati nego što je onih koji smatraju da on ipak ima budućnost među Kraljevima.

Navodno je jedna ponuda već stigla. Špekuliše se da je Napoli pokazao interes za mladog napadača, ali je Jović odbacio opciju prelaska na San Paolo.

Vjeruje se da je Jović odbio Napoli jer želi i naredne sezone igrati u Ligi prvaka, a italijanski klub će jako teško do novog plasmana u elitno takmičenje. Napoli je, podsjetimo, užasno počeo sezonu i u vrijeme prekida takmičenja u Seriji A je uspio stići tek do šest pozicije, a one koje vode u Ligu prvaka se i dalje čine nedostižnima za klub sa juga Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je Napoli želio posudbu s pravom otkupa ugovora, ali čini se da Jović nikako ne želi put Napulja i Serije A.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Pogubio si se ko krme u Teheranu, u Realu. Ti si za jedan prosjecni klub.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi