Ponuda Ancelottija upućena Modriću podigla Madrid na noge, ali Luka je rekao 'ne'
FOTO: EPA

Navodno postoji šansa da se predomisli?

Ponuda Ancelottija upućena Modriću podigla Madrid na noge, ali Luka je rekao 'ne'

Esmer Oštraković

Svima je jasno da su šanse da Luka Modrić i naredne sezone bude fudbaler Real Madrida minimalne, ali pitanje je da li Hrvat želi da nastavi da igra fudbal ili će na kraju sezone završiti karijeru.

Ponude, posebno iz Saudijske Arabije će sasvim sigurno biti na stolu Luke Modrić, baš kao što je to bio slučaj i u posljednja dva prijelazna roka.

Ipak, Modrić je dobio i jako zanimljivu ponudu od Real Madrida, tačnije od trenera ove ekipe Carla Ancelottija.

Kako prenosi engleski Atheletic Carlo Ancelotti ponudio je Luki Modriću priliku da se pridruži njegovom stručnom štabu u Real Madridu ukoliko na kraju sezone završi svoju karijeru.

Oglasi

Ponuda se jako dobro krila, te je na površinu isplivala tek sada iako je Ancelotti još prije dva mjeseca sa Modrićem razgovarao o tome.

Kako prenosi isti izvor Modrić je odlučio da odbije prvu ponudu od Ancelottija, ali nije totalno zatvorio vrata trenerskom poslu u Real Madridu.

Kako prenose novinari Athletica Modrić je navodno u posljednje vrijeme razmišljao i postoji šansa da promijeni svoju odluku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno jedina stvar koja ga muči jeste to da prestane da se profesionalno bavi fudbal. Iako ima 38 godina, kada god je na terenu Modrić igra zaista sjajno.

Ugovor Modrića sa Real Madridom ističe na kraju sezone, a više informacija o nastavku njegove karijere, igračke ili trenerske, trebalo bi biti poznato ubrzo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Frane
Bio bi glup kad bi se išao umiroviti, može zaraditi još para na lagan način a u boljem je stanju od Penalda i Lessia, Penalda su otjerali ko khera prvo iz sarajeva ovaj Reala pa onda iz Uniteda u mlađim godinama.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti