Ni sportisti iz BiH nisu ostali imuni na objavu o Luki Modriću, ime Lane Pudar mnoge je iznenadilo

Hrvati uživali u posjeti piramidama u Gizi

Ni sportisti iz BiH nisu ostali imuni na objavu o Luki Modriću, ime Lane Pudar mnoge je iznenadilo

E. Čaušević

Reprezentativci Hrvatske boravak u Egiptu iskoristili su da posjete piramide u Gizi i bilo je jasno da su oduševljeni s onim što vide. No, u centru pažnje našao se Luka Modrić čija fotografija je završila na uglednoj stranici "433", a na istu su reagovali i mnogi sportisti iz Bosne i Hercegovine.

Reprezentacija Hrvatske nalazi se u Egiptu već pet dana gdje nastupa na turniru u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo.

Vatreni su u polufinalu pobijedili Tunis nakon penala, a večeras igraju finale protiv domaćina Egipta, te će imati priliku da osvoje novi trofej iako je ovaj turnir prijateljskog karaktera.

Slobodno vrijeme delegacija Hrvatske jučer je iskoristila kako bi posjetila piramide u Gizi, a igrači ove reprezentacije nisu mogli sakriti svoje oduševljenje kada su vidjeli o kakvim zdanjima je riječ, te da zaista oduzimaju dah.

U centru pažnje našao se kapiten naše susjedne selekcije Luka Modrić koji je čini se jučer posebno uživao u ovom turističkom izletu.

Oglasi

Modrić nije ispuštao mobitel iz ruku i pokuša je da zabilježi svaki detalj, a čak je potom sa saigračima malo zaigrao fudbal prilikom čega su nastale zaista fotografije za pamćenje.

Nekoliko njih objavila je i ugledna stranica "433" na Instagramu, a upravo je Modrić bio u centru pažnje. Trenutak dok Modrić žonglira s loptom, a iza njega su piramide u Gizi je zaista nevjerovatan, te je ta fotografija postala hit na društvenim mrežama.

Na stranici "433" našla se i ta fotografija koja je naravno bila u centru pažnje. "Loptanje s pogledom", pisalo je u opisu ove objave, a zanimljivo da imuni na istu nisu ostali ni mnogi sportisti iz naše zemlje.

   Objava fotografije Luke Modrića dok žonglira ispred piramida u Gizi je oduševila javnost širom svijeta

Dosta njih ostavilo je lajk na ovu objavu, a između ostalih to su Dal Varešanović, Adrian Leon Barišić, Marijan Ćavar, Adnan Kovačević, Azur Mahmić i Admir Bristrić. No, ono što je mnoge iznenadilo jeste da je lajk ostavila i naša najbolja plivačica Lana Pudar koju je ova fotografija također oduševila.

Oglasi

Također, ovu objavu svojim lajkom podržao je i sam Luka Modrić, a isto su uradili još Dominik Livaković, Vaso Bakočević, Luis Ibanez, Nikola Komazec i mnogi drugi sportisti iz našeg regiona.

Podsjećamo, večerašnja utakmica između Egipta i Hrvatske igra se od 21 sat i to na stadionu Misr u Kairu koji ima kapacitet od čak 94.000 mjesta.

Egipćani su bez svoje najveće zvijezde Mohameda Salaha koji zbog problema s povredom nije došao na okupljanje, ali sigurno da će dati maksimum kako bi večeras pobijedili Hrvatsku i došli do trofeja pred svojim navijačima.

Na putu do finala selekcija Egipta pobijedila je Novi Zeland s minimalnih 1:0 prije nekoliko dana. U meču za treće mjesto igrat će Tunis i Novi Zeland, te se i ta utakmica igra također od 21 sat.

Top Komentari

zajid08
Boze sacuvaj, sad je vijest ko je kome lajk dao!?
1 0
TurgutBayraktar
Sigurno ne znate da smo ranije Egipat zvaki Misr
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi