Navijači Reala bruje o fotografiji Modrića s treninga, sada su vidjeli kome trebaju da vjeruju

Oglasio se na Instagramu

Navijači Reala bruje o fotografiji Modrića s treninga, sada su vidjeli kome trebaju da vjeruju

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida večeras igraju u gostima protiv Brage utakmicu trećeg kola grupne faze Lige prvaka, a od prve minute konačno na terenu trebao bi biti i Luka Modrić. O Hrvatu se posljednjih sedmica itekako piše, te se špekuliše čak i o mogućem odlasku iz kluba, no fotografija s jučerašnjeg treninka smirila je strasti.

Modrić je ljetos produžio ugovor s Real Madridom na još godinu dana i ne krije da mu je san završiti karijeru u kraljevskom klubu, no ono što mu se dešava u ovoj sezoni nije baš očekivao.

Dolaskom Judea Bellinghama hrvatski veznjak je izgubio status koji je imao, te je u dosadašnjem dijelu sezone više bio na klupi nego na terenu.

Naravno, to je odmah počelo lavinu špekulacija oko mogućeg odlaska Modrića iz Reala već u januaru, ali od toga neće biti ništa. Iako ima već 38 godina spreman je da se bori za minutažu, a kakve kvalitete Modrić ima suvišno je govoriti.

Modrić nije počeo ni meč protiv Seville proteklog vikenda i dobio je šansu tek u drugom dijelu, no španski mediji pišu da bi Hrvat trebao večeras zaigrati od prve minute protiv Brage.

Oglasi

Jasno je da želi igrati što više i poručio je Carlu Ancelottiju da mu nije problem igrati mečeve svako tri dana, no očito neće biti slučaj ove sezone. Iako se mnogo pisalo o tome koliko je nesretan u Realu sada se pojavila fotografija koja pokazuje upravo suprotno.

Modrić je uvijek bio vjeran Real Madridu i iako nije zadovoljan zbog minutaže jasno je da nisu istinite priče o tome da je nesretan u klubu za koji igra već 11 godina. To je najbolje pokazala fotografija sa sinoćnjeg treninga koju je Luka sam objavio na Instagramu, te je pokazao navijačima da ne trebaju vjerovati u sve što se o njemu piše.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Njegov osmijeh pokazuje da nije sve crno kako to predstavljaju španski mediji, a Modrićev osmijeh unio je mir među navijače Real Madrida.

Od špekulacija da bi mogao u januaru otići u Inter iz Miamija nema ništa i sigurno je da će Modrić ostati u Real Madridu do kraja sezone, a onda ćemo vidjeti kakvu odluku će donijeti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zfc
lukaluka.ba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti