Dječak je silno želio pozdrav s Modrićem: Fudbaler Reala nije uradio ništa, a kao da je uradio sve!

Scena iz tunela stadiona Santiago Bernebau

Dječak je silno želio pozdrav s Modrićem: Fudbaler Reala nije uradio ništa, a kao da je uradio sve!

Admin Čaušević

Luka Modrić je jedna od najvećih zvijezda u ekipi Real Madrida pa nije nikakvo iznenađenje što maskote žele pozdrav upravo sa hrvatskim veznjakom. Tako je bilo i pred meč Lige prvaka, bez obzira što se Hrvat nije našao u startnoj postavi.

Dok su starteri Reala i Brage čekali dozvolu za izlazak na teren, Modrić je silazio niz stepenice kako bi se zaputio prema klupi.

Na samom dnu Hrvata je nestrpljivo čekao jedan dječak koji je silno želio pozdrav sa osvajačem Zlatne lopte.

Kada mu se približavao dječak je ispružio ruku, dok je Modrić pozdrvljao saigrače i bodrio ih pred susret. Tu scenu pogledajte ovdje.

Uspio je kapiten Kraljeva ugledati i dječak, a desnom rukom u kojoj je nosio bočicu ga je i pozdravio. 

Nema sumnje da će dječak narednih dana svima pričati kako se uspio pozdraviti sa legendom fudbalske igre kao što je Modrić.

Oglasi

Inače, Carlo Ancelotti nastavlja sa ustaljenom praksom kada je u pitanju Modrić. Hrvat jednu utakmicu igrat kao starter, onda je automatski narednu rezervista.

Hrvat je minulog vikenda počeo meč protiv Raya Vallecana, a protiv Brage za meč 4. kola Lige prvaka završio je na klupi.

Bez obzira što su veznjaci Aurielien Tchoumeni i Jude Bellingham povrijeđeni, Ancelotti je svejedno Modrića ostavio na klupi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U dosadašnjem dijelu sezone Modrić je samo na dva meča u nizu bio starter. U Ligi prvaka protiv Union Berlina, a zatim protiv Atletico Madrida u prvenstvu.

Upravo je loše izdanje u madridskom derbiju i zamjena na poluvremenu odredila nastavak sezone za Hrvata koji od tada uglavnom grije klupu.

Oglasi