Modrić je bio na dnu i ni slutio nije kakvu glupost će napraviti Rudiger, navijači u nevjerici!

Nepromišljen potez

Modrić je bio na dnu i ni slutio nije kakvu glupost će napraviti Rudiger, navijači u nevjerici!

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je nakon preokreta pobijedio u gostima Napoli sa 3:2 u meču drugog kola grupne faze Lige prvaka. U drugom dijelu zaigrao je i Luka Modrić koji se našao u centru pažnje tokom proslave gola za pobjedu i to zbog neshvatljivog poteza kojeg je napravio Antonio Rudiger.

Kraljevi su uspjeli u paklu stadiona Diego Maradona da osvoje tri boda protiv Napolija iako su domaći sjajno otvorili utakmicu i u 19. minuti preko Ostigarda uspjeli su da povedu sa 1:0.

Međutim, Real je do kraja prvog dijela uspio da preokrene. Prvo je Vinicius Junior pogodio za 1:1, dok je gol za totalni preokret i vodstvo Real Madrida postigao sjajni Jude Bellingham.

No, Napoli je početkom drugog dijela došao do 2:2 golom Zielinskog iz penala, a pitanje pobjednika riješeno je u samom finišu. Nakon udarca Valverdea lopta je zakačila nesretnog golmana domaćih Mereta i završila u mreži za pobjedu Reala od 3:2.

U ovom meču šansu je dobio i Luka Modrić koji je ušao sredinom drugog poluvremena nakon što nije igrao za vikend protiv Girone zbog čega su sve glasnije špekulacije da će Hrvat napustiti kraljevski klub.

Oglasi

Upravo Modrić našao se u centru pažnje tokom proslave gola za 3:2 jer se našao na dnu dok su ostali igrači skakali na njega, a potom je neshvatljiv potez napravio Rudiger.

Kada su već svi igrači Kraljeva bili "na kamari" Rudiger je odlučio da skoči na sve njih, a najgore je prošao upravo Modrić koji je bio na samom dnu.

[twitter]https://twitter.com/ESPNFC/status/1709315453040902346[/twitter]

Kamere su snimile ovaj potez Rudigera koji je naišao na osude navijača Reala koji su mu poručili da je pretjerao i da je mogao na taj način povrijediti nekog od svojih saigrača.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, na njegovu sreću to se nije desilo, a očito je da njemački defanzivac jednostavno nije mogao da kontroliše emocije kada je Real uspio da dođe do gola koji im je donio pobjedu u Napulju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
gori sam ja sto citam ove gluposti jbt
0 0
MosaNjazri
Ne postoji gori portal i "novinari",pa vi pojma nemate šta pišete. Ako nemate šta pisat o Džeki,ili prozivat Ahmedhodžića,ili ako vam se ne digne na Dilettu,Livaković vam otišao nema svaki dan "novog kluba",onda gluposti o Modriću izbacujete. Dabogda se ugasili!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi