Plasirao se na EURO, pa zaprijetio zvijezdi Reala: "Vini dođi, slomit ću te!"

Rumun u ekstazi

Plasirao se na EURO, pa zaprijetio zvijezdi Reala: "Vini dođi, slomit ću te!"

Eldar Ganibegović

Rumunija je sinoć osigurala plasman na EURO, a u zanosu je reprezentativac ove zemlje poslao prijeteću poruku Viniciusu Junioru. U zanosu i šali nakon utakmice.

U okviru 9. kola kvalifikacija za EURO, fudbalska reprezentacija Rumunije sinoć je u Mađarskoj nakon preokreta s 1:2 savladala selekciju Izraela.

Ovom pobjedom Rumunija je osigurala plasman na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj. Zajedno s Rumunijom, dodajmo, iz grupe G će na prvenstvo i Švicarska.

Nakon utakmice protiv Izraela, u svlačionici Rumunije uslijedilo je veliko slavlje. Pojedini fudbaleri bili su naročito raspoloženi.

Reprezentativac Rumunije Andrei Ratiu je nedavno u dresu Rayo Vallecana odigrao sjajan meč na Santiago Bernabeuu i strpao u džep Viniciusa Juniora.

Oglasi

Dobio je tada pohvale od španskih i evropskih medija. Jednako dobru utakmicu odigrao je i sinoć protiv Izraela.

Nakon utakmice, u ekstazi su reprezentativci Rumunije upalili live na Instagramu. Marin i Ratiu su uzvikivali "Gdje si?" što je bilo upućeno za Viniciusa, da bi Andrei Burca poslao prijetnju: "Vini, slomit ću te!".

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Bilo je to izuzetno zanimljivo Rumunima, no teško da će se Vinicius i obazirati na ovo. Sada ima mnogo većih problema od šaljivih prozivki iz Rumunije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi