Iz Španije stiže velika vijest o Modriću! Hrvat prebacuje u brzinu više, na pomolu je (ne)moguće!

Jedna situacija je sve promijenila

Iz Španije stiže velika vijest o Modriću! Hrvat prebacuje u brzinu više, na pomolu je (ne)moguće!

Admin Čaušević

Luku Modrića su mnogi prekrižili u Realu Madridu, međutim madridski list AS je u nedjelju ujutro objavio vijest koja sve mijenja. Hrvatu su ostala tri mjeseca za realizaciju da plan sprovede u djelo.

Modrić je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora s Real Madridom i već mjesecima se govori o njegovom odlasku pošto još uvijek ne dobija novi ugovor.

Nekako je bio dojam da se i Modrić promijenio sa odlaskom, međutim jedan trenutak je sve promijenio i neće biti nerealno ako dođe do velikog zaokreta u cijeloj priči.

Naime, španski list AS u nedjelju piše da osvajač Zlatne lopte razmišlja o ostanku u Realu, a sve je preokrenula jedna situacija. Sasvim očekivano.

Jedan gol obično može promijeniti sve, a upravo se to desilo Modriću. Zabio je Sevilli za pobjedu i od tada hrvatski veznjak diše punim plućima.

Oglasi

Medij tradicionalno naklonjen Realu piše da će Modrić ostati u Realu ukoliko i zasluži da ostane. To mora pokazati na terenu, a zna da nema puno vremena.

Modrić su preostala tri mjeseca da prebaci u brzinu više te da u Realu ostane zato što je to zaslužio na terenu, a ne zbog svog statusa klupske legende ili zasluga iz prošlosti.

Real će danas igrati protiv Celte Vigo, a očekuje se da Modrić ponovo bude starter pošto je Carlo Ancelotti najavio određene promjene u sastavu.

Hrvatski veznjak je u dosadašnjem dijelu sezone skupio 1515 minuta i tek je 15 na listi u tom segmentu. Sigurno je očekivao da će više igrati, ali Ancelotti je razmišljao drugačije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Upravo je minutaža te učestalo sjedenje na klupi bilo kamen spoticanja između Reala i Modrića proteklih mjeseci jer prilikom produženja ugovora prošlog ljeta obećana mu je uloga kao i ranijih sezona.

Modrić je član Reala od 2012. godine, a ako ostane još jednu sezonu ima priliku postati najstariji igrač koji je zaigrao za Kraljeve i nadmašiti Ferenca Puškaša. Prilika da to zasluži neće imati mnogo i mora početi već danas...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskaSvedska
Hocel modric doci u Zenicu sa Ancelotijem?
1 0
topnik1980
Hebo vam modric mamu vise
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi