Modrićev nepromišljeni potez: Imat će kad da žali zbog kontroverzne fotografije, Real sprema osvetu!

Ispali su jako naivni

Modrićev nepromišljeni potez: Imat će kad da žali zbog kontroverzne fotografije, Real sprema osvetu!

Admin Čaušević

Luka Modrić i grupa fudbalera Reala su napravili nepromišljeni potez zbog kojeg bi na kraju pojedini mogli platiti skupu cijenu. Na društvenim mrežama se pojavila i sada već kontroverzna fotografija hrvatskog veznjaka koja bi mu mogla donijeti određene probleme.

U modernom fudbalu koji je postao više biznis nego sport treba obraćati pažnju na svaki detalj, međutim igrači Reala nisu razmišljali o tome te su napravili nepromišljen potez.

Sve je započeo Eduardo Camavinga koji je u svlačionicu Kraljeva donio skupocjene naočare proizvođača sportske opreme Nike što je strogo zabranjeno.

Kao što je poznato Real Madrid ima dugogodišnji i ogroman ugovor sa Adidasom te reklamiranje glavnog konkurenta se podrazumijeva strogo zabranjenim.

Na nepromišljeni potez je pristao i Luka Modrić čija se fotogafija sa Nike naočarima pojavila na društvenim mrežama. 

Oglasi

Modrić je uvijek bio strogi profesionalac, primjer svim ostalim kako se ponašati i praktično otkad je u Realu nikad nije davao povod za kontroverze i skandale.

Upravo iz tog razloga bi skupo mogao platiti naivnost koju je napravio tako što je stavio Camavingine naočare jer Real razmišlja kako kazniti svoje igrače.

Nakon što je shvatio šta je uradio, Camavinga je odmah izbrisao mrežu sa društvenih mreža, ali je već bilo kasno za to. 

Najkontorverznija fotografija Modrića otkako je u Real Madridu

Sve se dešavalo nakon utakmice Lige prvaka Real Madrid za koju zanimljivo Modrić zbog povrede nije ni konkurisao. Ipak, Hrvat je bio na Bernabeuu u srijedu navečer.

Spustio se kapiten Vatrenih u završnici meča do samog ulaska na teren, poslije čega je otišao sa saigračima u svlačionicu kada je i došlo do događaja zbog kojeg zvijezde Kraljeva sada žale.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, neki od igrača koji su se fotografisali sa Nike naočarima su ugovorom vezani za Adidas pa se očekuje reakcija njemačkog proizvođača sportske opreme zbog kršenja ugovora.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Azur77
Opet Čauš počinje dan sa Modrićem,***** ti on sve tvoje,eto banujte me da ne mogu više uči na ovo smeće od portala
3 0
Benz
A budale novinara, pazi naslova, Real sprema osvetu!? Pratim desetine sportskih portala, al ovolikog idiota, kao sto je Caus, nisam vidio..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi