Luka Modrić brutalno izvrijeđan od navijača Real Madrida: "Matori, smiješan si! Sram te bilo"
Žestoke uvrede trpi hrvatski veznjak zbog glasova Lionelu Messiju (AP Photo/Pablo Garcia)

Žestoke uvrede na račun Hrvata

Luka Modrić brutalno izvrijeđan od navijača Real Madrida: "Matori, smiješan si! Sram te bilo"

Midhat Šljivak

Luka Modrić dobio je brutalne uvrede na društvenim mrežama od jednog dijela navijača Real Madrida. Razlog je glas kojeg je dao Lionelu Messiju za najboljeg igrača svijeta.

Dio navijača Real Madrida žestoko se okomio na hrvatskog veznjaka Luku Modrića. 38-godišnja legenda Kraljeva brutalno je izvrijeđana od pojedinaca, a razlog je glas za Lionela Messija u izboru za najboljeg fudbalera svijeta - FIFA The Best.

Komentari koji su upućeni prema Modriću su nestvarni. Kao da čovjek uopšte ne igra za Real Madrid.

"Jesi li normalan, glup, šta? Zašto si glasao za Messija?", pita se jedan fan Reala, dok drugi dodaje: "Šališ se? Smiješan si."

Ima onih koji zbog ovog glasa traže odlazak Modrića iz kluba: "Napolje staro g***o", samo su neke od poruka koje su određeni 'navijači' Real Madrida.

Oglasi

Pojedine uvrede na račun Luke Modrića

Luka je u izboru za The Best Messija stavio na prvo mjesto, Rodrija na drugo, a saigrača iz reprezentacije Marcela Brozovića na treće mjesto.

Očigledno mu ovi glasovi od pojedinaca neće biti oprošteni. Ipak, nevjerovatno je da se legenda kluba ovako vrijeđa bez obzira kako je glasao u izboru.

Luka Modrić igra posljednju sezonu u Realu

Hrvatski veznjak vjerovatno igra svoju posljednju sezonu u Real Madridu. Sprema se odlazak nakon punih 12 godina.

Luka je ugovorom vezan do 30. juna. Mala je vjerovatnoća da će mu klub ponuditi novu saradnju jer će u 2024. godini ući u 40. godinu života.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Karijeru gotovo sigurno neće završiti. Iako je u poznim godinama on je još uvijek interesantan mnogim klubovima, posebno onim iz Saudijske Arabije i Sjedinjenih Američkih Država.

Modrić je s Realom osvojio apsolutno sve, a najveći trofej je svakako nagrada za najboljeg fudbalera svijeta koju je dobio 2018. godine i tako je prekinuo dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

@dn@n
Upravu su navijači,matora drtina ne zna šta radi,sazrio za penzije. Kad je trebalo da glasa za Messija tad nije, našo sad glasat !
0 3
Drakula
Cime se majmuni od novinara bavite. Prvo objaviti post gdje neko na instagramu komentarisao smisla nema, drugo koga boli k sta navijac misli tamo neki iz ugande migrant?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi