Wijnaldum se oprašta od Liverpoola, dao riječ klubu iz Serije A

Seli u Italiju

Wijnaldum se oprašta od Liverpoola, dao riječ klubu iz Serije A

E. Škorić

Nogometaš Liverpoola Georginio Wijnaldum će na ljeto napustiti Liverpool.

Prema italijanskim medijima, nizozemski reprezentativac ne planira ostati na Anfieldu i navodno je već sve dogovorio s Interom, čiji će član biti od nove sezone.

Već se neko vrijeme govori da će 30-godišnji Nizozemac najvjerojatnije napustiti Anfield. Ugovor mu istječe u junu i nema puno naznaka da će biti obnovljen. Kao rezultat toga, veznjak je bio na meti nekoliko glavnih evropskih klubova.

Postojao je jak interes od strane Barcelone i PSG-a, ali je on na kraju ipak izabrao Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Koliko znam, on je već dao obećanje Interu i kao slobodan igrač će doći u Italiju", rekao je novinar Sport Mediaseta Sando Sabatini.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Zarnije za zutim sve dogovorio, zamljaci su, samo ne znam koji ce klub on da trenira od ljeta..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi