Lukas Podolski vraća se tamo odakle je sve krenulo

Na zalasku karijere

Lukas Podolski vraća se tamo odakle je sve krenulo

Edmir Škorić

Bivši njemački reprezentativac vratit će se u Poljsku.

Na adresu Podolskog stigle su brojne ponude iz Turske i Katara, zatim Queretara i Fortaleze, ali onje odlučio da se vrati u klub u kojem je ponikao.

Fabrizio Romano je objavio kako je Podolski u pregovorima sa Gornikom, te bi ubrzo mogao da postane član kluba u gradu u kojem je rođen.

On je u karijeri igrao za Keln, Bayern, Arsenal, Inter, Galatasaray, Vissel Kobe, a posljednji angažman imao je u turskom Antalyasporu.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Dugo godina bio je član njemačke reprezentacije s kojom je osvojio Svjetsko prvenstvo 2014. godine. Od značajnih klupskih trofeja, osvajao je Bundesligu s Bayernom i Kup Njemačke, zatim Fa Kup s Arsenalom, te kup i Superkup Turske kao igrač Galate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti