Lulić na raskrsnici: Italijani čekaju da odluči
EPA

U Laziju je od 2011.

Lulić na raskrsnici: Italijani čekaju da odluči

Nekadašnjem reprezentativcu BiH Senadu Luliću bit će ponuđen novi ugovor u Laziju, pišu mediji u Italiji.

Lulić slovi za jednu od legendi Lazija zahvaljujući svemu što je uradio za rimski klub proteklih godina, a danas kada mu uskoro ističe ugovor, vodstvo kluba rado bi ga zadržalo na Olimpicu.

Mediji u Italiji pišu kako u Laziju namjeravaju ponuditi novi jednogodišnji ugovor Luliću, iako je već u poznim igračkim godinama, a to bi, kako navode, za njega bio ujedno i svojevrsni božićni poklon.

Ostati ili otići, odluka je koju će Lulić donijeti u narednim mjesecima zajedno s porodicom koja je u međuvremenu Rim zamijenila Cirihom, tako da ne bi bilo iznenađujuće i ukoliko bi se na kraju vratio u Švicarsku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Upravo je iz Švicarske naš fudbaler došao u Lazio, a za Rimljane je dosad sakupio više od 300 nastupa i pritom osvojio dva trofeja najmasovnijeg fudbalskog takmičenja na Čizmi. Od 2017. godine ima čast da nosi i kapitensku traku.

Top Komentari

hame
Lulic je igracina, a i pametan sto se na vrijeme ispalio iz repke
2 0
karlhajncbrazzzo
Koliko je on pite pojeo na pripremama, malo je reći.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi