Luliću prekipjelo: "Već danima čitam neistinite vijesti..."

Oglasio se na Facebooku

Luliću prekipjelo: "Već danima čitam neistinite vijesti..."

Endin Čaušević

Senad Lulić je nedavno potpisao novi ugovor s ekipom Lazija do kraja nove sezone, ali se još uvijek nije u potpunosti oporavio od povrede.

Lulića već više od pola godine muči povreda zgloba i još uvijek se nije u potpunosti oporavio od povrede. Italijanski mediji su prije nekoliko dana objavili da je situacija komplikovanija nego što se činilo u prvi mah.

Oni tvrde da čak postoji mogućnost da Senad Lulić završi svoju karijeru jer je došlo do neočekivanih problema u oporavku od povrede. Navodno, trebao bi ponovo na preglede u Švicarsku i za njega je početak sezone već izgubljen.

Pisalo se čak da Simone Inzaghi ne računa više na Lulića i da postoji mogućnost da on ne bude registrovan za mečeve Serije A i Lige prvaka. Međutim, nakon svih špekulacija odlučio se oglasiti i bh. reprezentativac.

Lulić je poručio da su sve to neutemeljene vijesti o njegovom fizičkom stanju i budućnosti, te da niko nije objavio istinite informacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Danima već čitam neistinite insformacije o svom fizičkom stanju i o svojoj budućnosti. Jedina istina je da se u Italiji liječim s najboljim specijalistima kako bih riješio problem. Naporno radim svaki dan da bih se što prije vratio na teren", poručio je Lulić.

Da giorni leggo notizie infondate sulle mie condizioni fisiche e sul mio futuro. L'unica verita' e' che mi sto curando...

Posted by Senad Lulic on Saturday, September 5, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi