Šta se dešava sa zaboravljenim Lulićem? Situacija nikad teža, prijeti mu najtužniji mogući scenarij!

Problemima nema kraja

Šta se dešava sa zaboravljenim Lulićem? Situacija nikad teža, prijeti mu najtužniji mogući scenarij!

Admin Čaušević

Situacija oko Senada Lulića je zaista zabrinjavajuća i pogoršava se iz dana u dan, tačnije napredak se ne bilježi. 

Legendarni kapiten Lazija i dugogodišnji bh. reprezentativac bi karijeru mogao okončani na najtužniji mogući način. Tako glase posljednje informacije s Apenina.

Iskusni bočni fudbaler je s Nebeskoplavim potpisao jednogodišnji ugovor, međutim trenutno je nemoguće prognozirati kada će zaigrati u dresu rimske ekipe i da li će uopšte više zaigrati.

Lulić je zimus dva puta operisao zglob, period oporavka je trajao nekoliko mjeseci. Ipak, nije sve završilo kako je planirano.

Ovaj 34-godišnjak je u proteklom periodu radio s fizioterapeutom u odmaralištu Desenzano del Garda, ali problem i dalje postoji.

Il Messaggero izvještava da će Lulić sutra ponovo otputovati u Švicarsku na neočekivan i neplaniran pregled što Lazio dovodi u veliku dilemu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Simone Inzaghi i ostatak stručnog štaba uopšte ne računaju na bh. fudbalera, a razmišljaju da ga uopšte ne stave na listu igrača za utakmice Serije A i Lige šampiona.

Lulić je član Lazija od 2011. godine. Među najzaslužnijim je zašto će Lazio nakon desetak godina ponovo zaigrati u Ligi prvaka, međutim kako sada stvari stoje on neće biti priliku da u jesen karijere po prvi put zaigra u elitnom takmičenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi