Lyon nije mogao dobiti veće pojačanje pred Juventus!

U petak se igra revanš meč osmine finala LP

Lyon nije mogao dobiti veće pojačanje pred Juventus!

Lyon će u petak u Torinu braniti 1:0 u revanš meču osmine finala Lige prvaka sa Juventusom.

Ima Lyon sjajan rezultat i jedan gol u mreži novog-starog prvaka Italije bi Francuze doveo na korak od Final Eighta u Portugalu.

Neće naravno biti lako protiv moćnog Juventusa, a problem za Lyon je i taj što je ekipa dugo vremena bila van takmičarskog ritma s obzirom da je sezona 2019/2020 u Francuskoj, nakon prekida zbog pandemije novog koronavirusa, "napuštena".

Međutim, duga pauza je donijela i jedno pozitivnu stvar za Lyon.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, sjajni Mamphis Depay se uspio oporaviti od teške povrede ligamenata koljena i zvanično će biti spreman za revanš sa Juventusom. Podsjetimo, Depay je prvi meč sa Starom damom propustio zbog već pomenute povrede.

Utakmica Juventus - Lyon se igra u petak od 21:00h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti