UEFA donijela odluku: Poznato gdje će se igrati preostali mečevi osmine finala LP i EL

Odlične vijesti za klubove domaćine

UEFA donijela odluku: Poznato gdje će se igrati preostali mečevi osmine finala LP i EL

E. Čaušević

Liga prvaka i Evropska liga će se nastaviti u avgustu nakon što se prvenstvao u najjačim evropskim ligama privedu kraju.

Poznato je da će se 7. i 8. avgusta igrati revanš utakmice osmine finala Lige prvaka koje se nisu odigrale u planiranom terminu zbog pandemije koronavirusa. Završnica Lige prvaka igra se u Lisabonu u formatu koji još nije viđen u ovom takmičenju.

No, UEFA je danas donijela i konačnu odluku oko domaćinstva preostalih mečeva osmine finala. Naime, klubovi će igrati ove mečeve na svojim stadionima što je svakako za njih odlična informacija.

Ostalo je još da se odigraju utakmice Barcelona - Napoli, Bayern - Chelsea, Manchester City - Real Madrid i Juventus - Lyon. Ranije su se u četvrtfinale plasirali Atalanta, Atletico Madrid, Leipzig i PSG.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, ova odluka važi i za preostale mečeve osmine finala Evropske lige.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi