16

Komentari (16)

Možete samo sanjati da će Zrinjski posrnuti a kamoli potonuti,kad skupite 6 titula,javite se!Žižović je sporedni krivac u odnosu na one koji prave igračku križaljku prije početka prvenstva.Ono što je bilo najjače proteklih godina danas je nastavak lutanja od prošle sezone,igrački je kadar je loš.Klub je pogrešnim procjenama u igračkom kadru prvi put poslije više od decenije nema sastav za prvaka.Tri špice prosječne kvalitete nijedan ni blizu posljedne kvalitetne špice Mešanovića.Kakve neboloze rade oni koji sastavljaju igrački kadar najbolji je primjer Juričić koji je u Želji špica.Klub mu nije pružio šansu kad je izlazio iz juniora a dao je veće pare za prosječne špice koje nisu bolje od njega.Vezna linija je kritična,prošle godine je bila spora s puno dodira i bez trke a danas je nikakva,bezlična.I gora od prošle sezone.Sulud potez je bio pustiti Rustemovića koji je bio najboji u sredini a ostaviti Zlomislića koji mu nije ni do koljena.Nekoliko igrača je preko 30.godina i ne mogu trčati nego samo dodaju loptu ukrug tako da je igra demode.Glup je potez bio dovođenje na zalazu karijere Ibaneza koji je kao i Govedarica uvijek ozlijeđen.Pero Stojkić odavno igra jače utakmice rekreativno,jednostavno više ne može još od Maribora i njegove gluposti penala u 90.minuti protiv protivnika s igračem manje.Po****** to ne bi napravio.Namjesti jedan zgoditak a tri padnu preko njega.Klub pao jer je postao socijala a ne realno gledao kvalitet.A tek ruglo od stadiona,same krpljačine!
starmac
Opet će ih dočekati na povratku.Ali ovaj put sa degenekom.Žiža idi u Bijeljinu.HA,HA,HA
user1582376900
Najciganskija ekipa Borac. 16minuta njihove aktivne igre sa loptom. Jagodiceva skola.. Valjanje, hodanje.....
Mazi
3 boda se pišu , tako da , poyyy
user1582376900
JedanDevetDvaDva
Nikoizniceg
Neka im ostanu Žižović i Jagodić heheeh...
Hulk
Tvrda utakmica,Borac konkretniji sa sansama. AJ
VelikiMislilac
Nema vise Goska i Orasja i namjestanja penala. Sudjenje se popravilo, Prosjaci na aparatima. Cak smo tri odluke sudije imali na stetu Prosjaka, mozda im sljedece kolo dodijele Antoni Bandica.
stole
Zizovicu mozes ostati u Banja Luci da ne ides bezveze u Mostar bivsi si ubleho hahhaa
nemozetako
najbolji trener zrinje od njihovog osnivanja 1995. Samo nastavi ziza pravi navijaci su uz tebe hahaj
papagaj
Moj Žižoviću ti ni Vrbanjušu ne možeš voditi
goku_iz_sirokog
Zrinja barem u Europi pobijedi...
broj6
E moj Peljto.. oprastas crvene kartone gamadi na kraju utakmice
Arnel925
Ovaj Zrinja opao pravo jbt
nedoni46
pomocnik: "moze izmjena?" peljto:"ne moze." pisanje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.