Nekada smo i mi ovako uživali: Doček heroja, a onda veliko slavlje

Makedonci iznenadili u Palermu

Nekada smo i mi ovako uživali: Doček heroja, a onda veliko slavlje

Edmir Škorić

Svi se sjećamo velikog dočeka nogometne reprezentacije BiH nakon pobjede u Kaunasu na Litvanijom i plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazil, a nešto slično sada proživljavaju Makedonci.

Sjeverna Makedonija sinoć je u Palermu napravila veliku senzaciju, slavila s 1:0 i izbacila Italiju na putu za Katar. Ostaje ovoj hrabroj selekciji još finalni duel s Portugalom u Portu (u utorak navečer), no kako god da završi - igrači ove selekcije već su pokazali da su istinski heroji.

Priređen im je večeras veliki doček u Skoplju, iako zbog covid protokola nisu svi igrači bili tu.

Veliki broj građana dođeo je da pozdravi Makedonce, ali za radovanje nema puno vremena, jer je već u utorak duel s Portugalom i tu će Makedonci pokušai da naprave novu senzaciju i da eliminišu Cristiana Ronalda i društvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sjeverna Makedonija igrala je na Evropskom prvenstvu, no ostaje san plasman na Mundijal.



Top Komentari

Pajkan
I otjerali sve sto se otjerati moze nedugo zatim.Kao najgore i najcrnje Zato sad strepimo i od Luxemburga
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi