23

Komentari (23)

milozadrago
ma pustite sudiju koga je.. samo jako i srce na teren.
Ajax11
Treba im se krvi napiti za svu nepravdu koji svojim covjekom iz saveza rade po BiH terenima! Gola na pripremama nisu mogli dati, sada ko najjaca ekipa u BiH od kada je njihov šef sjeo u fotelju saveza! Ma samo u kost pa makar i izgubili
Uranija
A s kojim igračima da im se “napiješ krvi” !? Sa “ubojitom” navalom Handžić-Mešanović-Velkoski!? Sa “vrhunskim” bekovima Pidro-Hodžić ili sa “stabilnom” vezom Pejović-Sušić!? Hahahahahaha pa sa ovim igračima ne možeš nikome prijetiti a kamo li timu koji ima 3-4 bolja igrača nego ti (Ziljkić Vranješ Zakarić)
kibicer
@Uranija neka bolan, pusti nek misle da su Real, neka misle da su favoriti, neka misle da sve mogu dobiti kako često vole reći sa juniorima, neka sve utakmice unaprijed pobjeđuju.....samo pusti nek se kofrče :)
Uranija
@kibicer i jesmo Real ;) ali Borac ima solidnu ekipu i treba pokazati respekt prema takvoj ekipi... ja sam pitar, ali realan pitar :)
Ajax11
Ti pitar...pitaj se šta bi bilo da se ova tekma igra kod njih?! Tamo bi te docekali 300-400 dzikana na trebini, pili tvojoj upravi 90 min krv na trebinama a na terenu bi te startovima za zatvora docekali! Kakav respekt ziv bio prema tim ološima? Sve dok mi fino i sa respektom, oni ce tebe kod njih na noz! Uvijek tako bilo!
Uranija
@Ajax11 a moraš li ti biti kao “oni”, moraš li ti se baviti dešavanjem na tribinama!?! Pobjedi ih na zelenom travnjaku i ako sudija bude “naginjao” na njihovu stranu, ti pobjedi i sudiju tako što ćeš duplo bolji biti i nećeš ostaviti prostor sudiji da te toliko puno pokrade (kao što je Mladost DK uradila na grbavici protiv želje i mujića)
kibicer
@Ajax11 momak u kojem ti filmu živiš sunce ti pljubim....eto iz BL ljude odvode u kolima hitne pomoći haman svaku utakmicu, gipsaona u stanju pripravnosti dok se igra tekma....de smiri se malo, obuzdaj tak kompleks, popi vode, umij se, baci ga, uradi nešto !
starmac
Bordo bjeli na VRBASU zasjeli.Ma oderite te GIGOVIĆE i ZELJKOVIĆE i prvak je rješen.Dolaze oni na noge ROĐENIMA.
BordoBijeli
Naravno da se ne prijeti.Ne bi zelio proci kao Karacic kada je prijetio sampionu,zar ne?
kibicer
Novi šampion dolazi sa grada na Vrbasu, vi ste ex šampioni !
BordoBijeli
@kibicer Vidjet cemo sve uskoro.Neka najbolji osvoji
pjanke.sa
@BordoBijeli previse si realan buraz, pa u zadnjih 4-5 kola ako ne i od ranije svo se sudjenje svodi da Borac osvoji sto vise bodova. A sada im se otvorilo da bi mogli biti i prvaci pa ti vidi kako ces objektivan biti.
BordoBijeli
@pjanke.sa Znam sve buraz ali sta mozemo mi tu?I mi smo pokradeni za onaj penal protiv Veleza u zadnjoj minuti pa niko iz kluba se ne golasava dok se nase kone za svaku sitnicu na zvanicnoj stranici kmece.aBd u subotu samo posteno sudjenje,dobar teren i da rijesimo pitanje prvaka
BordoBijeli
@pjanke.sa A ko ne vidi da se Borac gura u oba takmicnje taj je slijep.Samo jos cekam veceras da vidim kako Gigovic ili Mujic sude u subotu
Zaccheroni
Promjeni ime u BordoBlijedi
pjanke.sa
@BordoBijeli nema bolan postenog sudjenja kod nas sta ti je. Za ovo sto se nasa uprava ne buni, mislim da pokusavaju da budu neutralni i da se na terenu izbori pobjeda ili najbolji rezultat. Vidis da sudacka organizacija ko se god bunio, ni poslije Gigovicevih ni ovih zadnjih kradja Mladosti na Grbavici; nisu nijednom ponovili utakmicu. Zadnjih godina, kad je Zeljo osvajao titule, kad je ono bilo ni ne sjecam se hihi; pa jesu li sudije skoro na svakoj njihovoj utakmici kaznjavane, pa su im opet priznate titule. I njima i Zrinjskom. Ne stima nesto tu u Savezu, vrlo lako se sudije vracaju na posao cak i nakon sto su kaznjeni. I jos samo ovo: pogotovo sada otvoreno, hladno Vico i kompanija, cim je ln zasjeo, Borac 6 utakmica 5 pobjeda, pa kako majke ti tvoje mile??!! Zato ti kazem: sjedi gledaj, razvali ih ako mozes na terenu da im ni sudija ne moze pomoci, ili sjedi i suti.
bk123
Majke mi sve mi miriše na scenarij da Sarajevo izgubi i prvenstvo i kup, jer bilo je X slučajeva kad je netko kao sad Sarajevo izgubilo i prokockalo nemoguće. Po meni su zato šanse minimalne ali i sasvim moguće. Nek izgubi Sarajevu sad od Borca eto ti belaja
PRESEDAN
Vodiš li Gigu sa sobom u busu?
kibicer
Naravno, dota ste vi 20 godina vodili komplet savez sa sobom u prikolici !
Chico
@kibicer da smo vodili savez ne bi izgubili 3-0 od vas nakon sto je vasa rulja utrcala na teren i osamarila nam igraca. Pusti se suplje. Zeljescari su dvije decenije upravljali savezom. Sada vi to raditr, a FKS jednostavno ima najbolju ekipu i najbolje je organizovano.
kibicer
Vrijeme je za odnošenje kompletnog plijena sa lavora...Subota je dan za pobjedu, a poslje toga ispraznićemo fabriku u trapistima ! :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti