Maksimović najavio Ligu prvaka i sjajna pojačanja

Reakcije nakon remija na Tušnju

Maksimović najavio Ligu prvaka i sjajna pojačanja

H. Zilić

U posljednjem kolu Premijer lige BiH, novi prvak FK Borac remizirao je sa SLobodom u Tuzli rezultatom 0:0.

Nakon meča komentar je dao trener gostujuće ekipe Marko Maksimović.

"Jedna utakmica za kraj. Došli smo ovdje u izmjenjenom sastavu. Nismo izgubili i imamo razloga da budemo zaodovljni, pogotovo na sve što smo uradili. Imamo desetak dana da se odmorimo, pojačamo i da se pripremimo za ono što nas čeka. Liga prvaka nakon dugo vremena u Banja Luci. Cilj je da sačuvamo igrački kadar i dovedemo još pet sjajnih pojačanja i da idemo prema visokim ciljevima i naredne sezone", rekao je Maksimović.

Pomoćni trener Slobode, Adnan Jahić je također dao komentar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitam akterima oba tima na trudu i zalaganju. Što se tiče bodova nije trebalo ni nama ni njima. Mislim da je ovo realan rezultat. Još jednom čestitam ekipama", bile su riječi Jahića.

Top Komentari

Zgembic
Idete na qurac sljedece i svake druge sezone.
11 1
GuiliDamou
Brateski klubovi podjelili bodove...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi