Mama mu je pokvarila željeni transfer i poslala ga je u Juventus, ali sad on odlučuje

Rabiot želi ići

Mama mu je pokvarila željeni transfer i poslala ga je u Juventus, ali sad on odlučuje

M. Šljivak

Adrien Rabiot već razmišlja o odlasku iz Juventusa, iako je tek proteklog ljeta stigao u redove italijanskog prvaka.

Francuski veznjak ne dobija puno prostora za igru kod Maurizija Sarrija. Nezadovoljan je činjenicom da ne igra i već razmišlja da napusti klub.

A interesa ima. Navodno je za njegove usloge ponovo zainteresovana Barcelona, ekipa s kojom je pregovarao prije dolaska u Torino.

Čak je 24-godišnji veznjak u jendom trenutku bio i blizu potpisa za katalonski klub. Međutim, sve je pokvarila njegova majka Veronique, koja je imala ulogu njegovog agenta.

Odbila je Barcelonu nakon što su odbili da joj isplate dodatnih 10 miliona eura provizije, te je sina poslala u redove Juventusa, gdje on nije zadovoljan.

Odigrao je Rabiot samo četiri utakmice ove sezone. Očigledno smatra da treba više igrati i spreman je da promijeni tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Srećom po njega, majka više ne pregovara sa ekipama. Ona više nema ulugo njegovog agenta, pa bi Rabiot mnogo lakše mogao naći novi klub.

Prije Juventusa Rabiot je nosio dres PSG-a sa kojim se nije rastao na najbolji način, a krivca za to možete samo jednom da pogađate.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

forza_juve
Plati i nosi, ti bi igrao a nisi u formi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi