Ronaldo se oglasio nakon pobjede protiv Intera i bio je posebno sretan zbog jedne stvari
Ronaldo je bio sretan što se Juventus vratio na vrh tabele

Portugalac je navikao da bude na vrhu

Ronaldo se oglasio nakon pobjede protiv Intera i bio je posebno sretan zbog jedne stvari

S. Pašalić

Juventus je sinoć u derbiju slavio protiv Intera u gostima sa 2:1.

U sjajnoj utakmici tim iz Torina je golovima Dybale i Higuaina stigao do sva tri boda, dok je Lautaro Martinez iz penala bio strijelac za domaće.

Inter je do ovog kola bio vodeći tim lige s obzirom da je slavio u svim utakmicama, dok je Juventus odigrao 0:0 protiv Fiorentine i zaostajao je dva boda za Nerazzurrima.

Ipak, sinoć je došlo do promjene na tabeli pa je sada Juventus na prvom mjestu sa 19 bodova, dok je Inter ostao na 18.

Cristiano Ronaldo se nije upisao u strijlece u derbiju iako je u ranoj fazi pogodio i prečku, ali je bio oduševljen što je Juventus ponovo na vrhu tabele pa je to odlučio i napisati na svom Instagram profilu.

"Veoma snažno izdanje tima danas. Odličan je osjeća biti na vrhu tabele ponovo", napisao je Portugalac.

View this post on Instagram

Very strong perfomance by the team today!💪 Great feeling to be on the top of the table again!👌 #finoallafine #forzajuve #liveahead

Potražite više informacija na temu Serie A:

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi