Kontroverzni pozdrav Bonuccija i sudije Rocchija u centru pažnje italijanske javnosti

Navijači Intera su to jedva dočekali

Kontroverzni pozdrav Bonuccija i sudije Rocchija u centru pažnje italijanske javnosti

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa u nedjelju su u gostima pobijedili Inter u velikom derbiju sa 2:1.

Juve je poveo već u trećoj minuti kada je Dybala zatresao mrežu domaćeg tima, ali je Inter uspio da dođe do poravnanja golom iz penala Lautara Martineza.

Međutim, Stara dama je na svoj način ponovo stigla do tri boda. Odlučujući trenutak desio se sredinom drugog dijela kada je rezervista Gonzalo Higuain pogodio za 1:2 i donio pobjedu svom timu.

Inter je do kraja utakmice imao dvije odlične šanse, ali na kraju se rezultat nije mijenjao. No, nakon meča mnogi su pričali samo o kontroverznom pozdravu Lenarda Bonuccija i glavnog sudije Gianluce Rocchija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je svirao prekršaj u korist Juventusa, a štoper ovog tima mu je čestitao na tome i "nabacio peticu". No, ono što je šokiralo javnost jeste da je Rocchi odgovorio i uzvratio Bonucciju. Naravno, navijači Intera su jedva dočekali da optuže sudiju za poraz u velikom derbiju protiv ljutog rivala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

rutomuf
inace se to ovako radi. pred milionima ljudi ispred tv i 80 000 na stadionu. Jos mu je mogao kes izbrojati il sta vec ?
4 7
Blokiran
Sreca pa smo gledali utakmicu ubio vas juve ko mraz zelen haha
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi