Stoperski tandem Cityja nije trenirao sa timom, ali je dobre vijesti donio Guardiola

Građani u malom problemu

Stoperski tandem Cityja nije trenirao sa timom, ali je dobre vijesti donio Guardiola

S. Grebović

Dvojac Cityjeve odbrane Aymeric Laporte i John Stones nisu prisustvovali treningu svog tima pred meč sa Leipzigom u Ligi prvaka. 

Pomenuti dvojac propustio je jutrošnji trening, ali bi oni prema Guardiolinim riječima trebali biti spremni za utakmicu sa Leipzigom koja je na rasporedu sutra.

"Istina je da njih dvojica nisu trenirali, ali bez brige, bit će spremni", kratko je rekao španski strateg.

Za razliku od reprezentativaca Engleske i Španije treningu Građana prisustvovali su druga dva stopera, Portugalac Ruben Dias i Nizozemac Nathan Ake.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City sutrašnjom utakmicom protiv Red Bull Leipziga na svom stadionu od 21 sat kreće u novi pokušaj osvajanja toliko željenog trofeja Lige prvaka koji im je prošle sezone izmakao za dlaku budući da je u finalu slavio Chelsea.

Top Komentari

Klicko
Najjaci klub u engleskoj.Manchester is blue.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi