Panika u Milanu - Partizanov biser ih "izradio", za sve je kriv Guardiolin dolazak u Beograd
FOTO: Twitter

Popović ipak ide u Manchester City

Panika u Milanu - Partizanov biser ih "izradio", za sve je kriv Guardiolin dolazak u Beograd

Esmer Oštraković

Veliki broj kluba u posljednjih šest mjeseci pokušao je da dogovori dolazak čuda od djeteta iz Srbije, Matije Popovića.

Iako su novinari iz Italije prenijeli informaciju da je praktično sve završeno i da će on obući dres Milana, čini se da od toga nema ništa.

Ono što je sigurno jeste činjenica da će Partizan ostati bez svog bisera koji je prethodnih šest mjeseci proveo na tribinama.

Pokušavali su predstavnici Partizana da postignu dogovor sa ovim mladim fudbalera oko potpisivanja profesionalnog ugovora, ali nisu uspjeli u tome.

Nakon što je postalo jasno da on želi da ide, veliki broj velikih klubova krenuo je z borbu za njegov potpis.

Oglasi

Dovodio se tako u vezu sa Real Madridom, Barcelonom, a prije nekoliko dana pojavila se informacija da je sve dogovoreno sa Milanom.

Ipak, sada se oglasio i "doktor" za transfere, Fabrizio Romano sa ekskluzivnom informacijom.

"Manchester City radi sve kako bi oteo Matiju Popovića koji će u januaru biti slobodan igrač. Popović je bio u Beogradu i gledao je utakmicu Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Milan je još od oktobra u pregovorima sa Popovićem, ali ništa nije potpisano", napisao je Romano.

Kako tvrde inostrani mediji, Popović je nakon utakmice obavio razgovor sa Guardiolom koji ga je uvjerio da treba da se pridruži upravo Manchester Cityju.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rossoneri83sa
E čuj panika u Milanu ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi