Manchester City ponudio Joau Felixu nevjerovatne uslove

Žele ga preoteti gradskom rivalu

Manchester City ponudio Joau Felixu nevjerovatne uslove

Jedan od onih fudbalera za čiji potpis će se ovog ljeta boriti evropski velikani je Joao Felix.

Radi se o 19-godišnjaku koji se proteklih mjeseci povezivao sa Manchester Unitedom, ali čini se kako će gradski rival Manchester City učiniti sve ne bi li ga naveo na predomišljaj.

Kako prenosi Sun Sport, Građani su ovog mladom fudbaleru ponudili ugovor na pet godina i sedmičnu platu od 100.000 funti samo kako bi na kraju pristao da obuče njihov dres.

Inače, smatra se kako Benfica svog dragulja neće dati ispod 105 miliona funti što je cijena koju se spremni platiti i United i City.

Ovaj fudbaler je u protekloj sezoni odigrao ukupno 43 utakmica i postigao 20 golova uz 11 upisanih asistencija.

Joao Felix ne žuri s odlukom: "Ugasio sam društvene mreže da ne bih to morao slušati"

Inače, nedavno se povodom cijele situacije oglasio i sam Felix koji je rekao kako je pogazio društvene mreže jer želi na miru donijeti svoju odluku.

"Upravo se sada fokusiram na reprezentaciju. Riješit ću svoj život nakon Lige nacija", rekao je Felix nakon što je debitovao za Portugal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Prekinuo sam vezu s društvenim mrežama prije nekoliko dana da bih prestao da čitam ili slušam te stvari. Sada mi je to na drugo mjestu, tek kada završim s Portugalom posao, onda ću donijeti odluku u svojoj budućnosti", dodao je igrač Benfice.

Svemu dodajmo i to da Portugalci u Felixu vide nasljednika Cristiana Ronalda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi