11

Komentari (11)

Goran86
City - gosp.Pep se igra u PL, evo navlace siroti Loosserpool.
fudo.98
Rijetko ih ko pobijedi u oba susreta tokom sezone. YNWA
axel42
Riad Mahrez pogadja za konačnih 2 : 2. Oj majko mila, amatera!
axel42
Odma ispravili amateri!
Sars33
Al ih isprca Son, sta im uradi, City u tom trenutnku zaboravio da je prvak :)
King_Kenny
@Sars33 ...Son velemajstor,ima brzinu,dribling,odlican asistent,a zna i zabiti gol...covjek moze igrati u svakoj ekipi u EPL.
user1621626775
Son je doktor !
King_Kenny
...ima Boga majku li vam j*bem lopovsku...rekao sam ja da ce im penal izmisliti,jos na kraju produzio utakmicu 10 minuta ****o celavo.
user1579409590
Stvarno ovo nema smisla vise sa penalima.. Pa gdje ce Igrac sa rukama u klizecem stavu.. Ovaj Mi se City samo gura uz Penale..
Sars33
Neka, pobjeda na kraju, al eto morali su sudije malo popustit ovu, da ih ne skontaju
King_Kenny
@user1579409590 ...sve si vidio,covjek uklizava i jos rukom se krece ka tijelu da je skloni,nikakve namjere nema da blokira loptu,ali djaba...i na kraju im svaki ubacaj ide u visini ruku,namjerno napucavaju u ruke igrace,oni to treniraju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.