Sterling 100. golom u Premiershipu odlučio pobjednika

Sudija Jonathan Moss priredio šou na Etihadu, City mu može biti zahvalan

9

Komentari (9)

Bruka od Lige. Kako Siti tako i ova druga dva Liverpul i Celzi kupuju Sudije.
Mele
Ruka je ovdje u zraku, zaustavlja loptu, penal svakako moze da se svira za ovo. Ne navijam za City, ali sam realan samo.
Viper20
Ovaj sudija mora biti suspendovan..Od navlacenja Liverpoolu za titulu,evo sad i ovome Cityu,pa par penala za Man U i Cheslea ovo je bruka
user1579409590
Engleski VAR je cirkus.. Bruka i sramota kako kvare Fudbal.. Stela 100% da City samo dobije 3..
King_Kenny
...Moss je morao biti dozivotno suspendovan onda kada je Bruno Fernandes 2 metra van protivnickog sesnaesterca napravio faul u napadu,a on svirao penal za Manchester United...to je utakmica protiv Aston Ville,ko nije gledao i ne vjeruje ima snimak na YouTube,cak se i navijaci Manchester Uniteda sprdaju sa tim...ovo danas je slag na tortu,ali sta ocekivati od takvog sudije...ocito on odgovara ovima iz FA da pravi ovakav cirkus po potrebi za pojedine ekipe...kao sto rekoh,najbolja liga na svijetu,sa najgorim sudijama...zalosno sta rade.
rime_
Jedva decekao ss.ba da hejterski udari na City. Stavite video iz drugog ugla mamicu vam
MaDaj
Dovoljno je reci da je var pogledao i rekao da nemaju “dokaze” da isprave odluku sudije na terenu… ovaj penal je “čudan” … možeš svirati možeš ne svirati, i u oba slučaja ćeš biti u pravu… sve u svemu dobra igra citija, šteta sto grelish promaši onaj zicer …
King_Kenny
@rime_ ...iz kojeg ugla?...ovo moze liciti na penal jedino iz zablje perspektive,ni iz jednog drugog ugla...
Eduard
Koje si godiste ti sinko pa nijas za City? 2010? Pa za ovakve ekipe se ne navija, sve sama plastila, a tradicija nula
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti