Igrač Manchester Uniteda zbog ramazana "nestao" s društvenih mreža: "Postiš, a tu gledaš loše..."

Igrač Manchester Uniteda zbog ramazana "nestao" s društvenih mreža: "Postiš, a tu gledaš loše..."

Endin Čaušević

Mladi fudbaler Manchester Uniteda, Amad Diallo, iznenadio je jučer javnost odlukom da izbriše sve svoje profile sa društvenih mreža, a sada je objasnio da je to odlučio da uradi zbog ramazana.

Diallo je u Manchester United stigao početkom 2021. godine iz Atalante sa 21 milion eura, ali se na Old Traffordu još uvijek nije naigrao.

Proteklu sezonu proveo je na posudbi u Sunderlandu, a ljetos je odbio da napusti Crvene đavole i odlučio je ostati kako bi se izborio za minutažu kod Erika ten Haga.

Međutim, Diallo u tome nije baš uspio jer je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao tek 63 minute na tri utakmice za Manchester United i jasno je da Ten Hag na ovog 21-godišnjaka previše ne računa.

No, Diallo se jučer našao u centru pažnje nakon što su mnogi vidjeli da više nema njegovih profila na društvenim mrežama.

Oglasi

Igrač Uniteda naprasno je "nestao" s Instagrama, TikToka i Facebooka, ali je morao da objasni zašto je to uradio jer su navijači počeli da ga kritikuju zbog toga i šalju mu poruke mržnje zbog čega se on oglasio.

Reprezentativac Obale Slonovače je poručio da je odlučio da izbriše profile na društvenim mrežama i to zbog ramazana.

"Deaktivirao sam profile na društvenim mrežama na mjesec dana kako bih se fokusirao na ramazan. Zaustavite mržnju, nema ništa loše u onome što sam uradio", rekao je Diallo i dodao.

"Ovo je sveti mjesec za mene i društvene mreže su mjesto gdje se mogu vidjeti loše stvari tokom posta".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Diallo nije imao namjeru da se oglašava na ovu temu, ali kada je vidio kakve komentare mu ostavljaju i nagađaju zbog čega je izbrisao svoje profile odlučio je da se oglasi kako bi im dao objašnjenje.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

C.Banks
Definitivno naleti čovjek na svašta gledajući mobitel, najbolje posvetiti se Kur'anu u ovom mjesecu
0 0
Culer
Kako jadan portal.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi