Niko se nije obrukao kao Manchester United: Navijači u šoku i nevjerici
FOTO: EPA

Noć koju će što prije zaboraviti

Niko se nije obrukao kao Manchester United: Navijači u šoku i nevjerici

Haris Zilić

Navijači Manchester Uniteda su ponovo razočarani radom Uprave kluba koja im je priredila još jedno razočarenje. Pored toga, Manchester United je postao i predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Kasno sinoć potvrđena je vijest da je Cody Gakpo novi napadač Liverpoola i ta informacija je sve iznenadila.

Klopp i Redsi bili su brzi, konkretni, dogovorili su sve sa PSV-om i u tišini realizovali sjajan transfer.

Ovo je posebno pogodilo navijače kluba sa Old Trafforda, jer se Gakpo posljednjih godinu dana povezivao sa Unitedom.

Pomeuti fudbaler je trebao biti igrač Uniteda prošle zime, zatim ovo ljeto, čak se i prije nekoliko dana pisalo da je završena priča i da nizozemski napadač stiže na Teatar snova, a onda potpuni šok.

Pomenute priče oko transfera Gakpa postali su razlog da se ismijava United, koji je čak i sa nekoliko fotografija predstavio Gakpa kao novog fudbalera.

Oglasi

Noć koja će sigurno biti u lošem sjećanju navijačima Uniteda i vidjet ćemo kako će Uprava kluba iz Manchestera objasniti ovu situaciju.

Gakpo je igrao fantastično u dresu Nizozemske na minulom Svjetskom prvenstvu u Kataru i oduševio je fudbalsku javnost svojim igrama, te je bilo jasno da će ga PSV teško zadržati ove zime.

Ovaj transfer oduševio je navijače Liverpoola jer su svjesni da će dobiti veliko pojačanje koje im je zbog velikih problema s povredama sada itekako potrebno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gakpo je nakon razgovora s Kloppom odlučio da izabere Liverpool i od njega se na Anfieldu mnogo očekuje, a da li će uspjeti ispuniti očekivanja ostaje nam da vidimo.

Sa druge strane navijači Uniteda sa nestrpljenjem čekaju januar da vide da li će biti transfera na Old Traffordu ili će Uprava kluba prirediti neki novi šok i nevjericu kao što je bio slučaj sa sada već bivšim napadačem PSV Eindhovena.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Viper20
Bruka? Pa United nikad nije ni htjeo igraca poput Gakpoa,kao sto ga nije htio ni Liverpool al et treba zamazat oci navijacima..
0 0
Krosteutegurovic
Ma ništa posebno. Srednja žalost
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi