Svi se smiju Unitedu: Bačene su pare niz vodu, Ronaldo mora biti prodat

Riječi poznatog novinara

Svi se smiju Unitedu: Bačene su pare niz vodu, Ronaldo mora biti prodat

Eldar Ganibegović

Iako je na transfere Manchester United uložio preko pola milijarde eura, nije osvojeno ništa. 

Klub se trebao suprotstaviti Manchester Cityju i Liverpoolu, ali čini se da neće uspjeti izboriti ni nastup u Ligi prvaka naredne sezone.

Nedavno je klub s Old Trafforda zvanično potvrdio da će novi trener biti Ajaxov Erik ten Hag koji će zamijeniti Ralfa Rangnicka.

O tankoj niti visi i budućnost Cristiana Ronalda, koji sigurno ne želi igrati u klubu koji ne igra Ligu prvaka, a za njegov odlazak je i poznati britanski novinar Guillem Balague.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ronaldo mora otići ako će Hagplanira  podići ovu momčad. On je trener koji gradi strojeve, a igrači su u njima samo dijelovi. Ako jedan ne radi, stroj se neće pokrenuti. Igrači moraju u potpunosti vjerovati Hagu i slušati ga. Ronaldo je individualist i sigurno neće. Više ga zanimaju pojedinačni nastupi nego dobrobit cijele ekipe", rekao je poznati novinar Guillem Balague.

Podsjetimo, Ronaldo je ljetos u Manchester United stigao iz Juventusa. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Ma da T Hag ima stapic u ruci pa mogao je otici u Den Hag pa biti prvak ispred Ajaxa how yes no novinarcic ko sa balkan da je
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi