Mancini na žestokom udaru zbog kontroverzne objave o koronavirusu na Instagramu

To mu nije trebalo

Mancini na žestokom udaru zbog kontroverzne objave o koronavirusu na Instagramu

E. Čaušević

Selektor reprezentacije Italije, Roberto Mancini, izazvao je dosta pažnje objavom na Instagramu.

Mancini je danas objavio story na Instagramu koji je podigao dosta bure u italijanskoj javnosti. Ovaj trener je objavio story vezan za koronavirus koji nije baš najbolje prihvaćen.

Naime, pandemija koronavirusa je još uvijek aktivna u Italiji, a jučer i danas preminulo je preko 200 osoba. Ova zemlja je od početka među najgore pogođenim pandemijom i zbog toga mnogi su osudili Mancinija zbog objave.

Mancini je objavio fotografiju na Instagramu na kojoj se vide doktor i pacijent. Doktor je pitao pacijenda kako si se zarazio, a njegov odgovor bio je: "Gledajući vijesti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi