Mancini već otpisao Bosnu i Hercegovinu?

Italija danas protiv Finske

Mancini već otpisao Bosnu i Hercegovinu?

A. Čaušević

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u grupi J se nastavljaju danas. 

Na programu su mečevi 6. kola, a sastat će se Armenija - Bosna i Hercegovina, Grčka - Lihtenštajn te Finska - Italija. Upravo će duel u Tampereu biti derbi ove runde.

Italija i Finska nakon prvih pet kola drže prve dvije pozicije, a sluteći prema izjavi pred utakmicu Roberto Mancini smatra da će ove dvije selekcije izboriti plasman na EURO.

"Ova utakmica je sigurno najteža, dolazi u osjetljivom trenutku za Italiju jer smo na početku sezone. Ne postoje lagane utakmice...", rekao je Mancini.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Finska radi odličan posao u grupi, zaslužuju drugo mjesto, mogu se plasirati. Radi se veoma osjetljivoj utakmici", dodao je on.

Ovaj susret je i od velikog značaja za Bosnu i Hercegovinu jer obzirom na stanje na tabeli Zmajevima nikako ne bi odgovarala pobjeda skandinavske selekcije.

Top Komentari

1capljinac
Hahahaha ne znas ti moj Mancini kakva su sila u sjedecoj odbojci hahahaha
0 15
1capljinac
Ihhhh kad ti musleman kaze da si nacio nalista hahahaha... Jesam ubo ha hahahahahah
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi