Mandić odbio Srbiju, igrat će  za Crnu Goru
Foto:EPA

Osvojio je Svjetsko prvenstvo sa Srbijom

Mandić odbio Srbiju, igrat će za Crnu Goru

S. Bošković

Napadač Čukaričkog, Staniša Mandić, koji je bio član mlade reprezentacije Srbije koja je postala prvak svijeta, u budućnosti će igrati za reprezentaciju Crne Gore.

Mandić je postigao prvi gol u finalu Svjetskog prvenstva, gdje je Srbija pobijedila Brazil rezultatom 2:1, a sad se ovaj igrač našao na spisku selektora Branka Brnovića. Pozvan je za naredne dvije utakmice, koje će reprezentacija Crne Gore odigrati protiv Lihtenštajna i Moldavije, u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo naredne godine.

"Jutros sam zvanično dobio poziv i prihvatio sam da igram za Crnu Goru. Odluku sam donio isključivo ja. Imam podršku prijatelja, porodice i kluba.", rekao je Mandić prije odlaska u Podgoricu.

Na pitanje da li ova odluka ima veze s tim da se nije našao na spisku selektora mlade reprezentacije Srbije, Tomislava Sivića, igrač nije dao komentar.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Rođen je u Herceg Novom, a karijeru je započeo u Igalu. Prije nego što je prešao u Čukarički igrao je za Vojvodinu i Rad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.