Mandžukić "prelomio", na zimu seli na Otok?!

Hrvat nezadovoljan u Torinu

Mandžukić "prelomio", na zimu seli na Otok?!

Puno se, i dugo, špekulisalo o budućnosti Marija Mandžukića, ali je iskusni hrvatski napadač i nakon ljetnog prelaznog roka i dalje član Juventusa.

Ipak, Mandžukić nije zadovoljan tretmanom i statusom u Juventusu, ali je svejdno tokom ljeta, navodno, odbio nekoliko ponuda za transfer.

Nagovorili su pojedini čelnici kluba, navodno, Mandžukića da ostane tvrdnjama da će igrati važnu ulogu u novoj sezoni. Ali, ako je sudeći po onome kako je počela, ni ove sezone Mandžukić neće biti zadovoljan minutažom, statusom itd...

Čini se da je to konačno shvatio i sam Mandžukić, kojeg nema ni na spisku igrača Juventusa za Ligu prvaka, pa je "prelomio".

Ako je vjerovatni posljednjim špekulacijama, 33-godišnji napadač će tražiti od Juventusa da ga proda već u januaru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjeruje se da je Manchester United i dalje zainteresovan za njegove usluge, te da bi upravo Old Trafford mogao biti "Mandžina" naredna destinacija.

Mandžukić je pod ugovorom sa Juventusom do 2021. godine, pa je jasno da će Crveni đavoli morati platiti naknadu za njegov transfer. Ipak, ukoliko uspije nagovoriti čelnike Juventusa da ga puste, cijena možda bude podnošljiva za Crvene đavole.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi