Mane Liverpoolu zabio nož u leđa, nakon ovog se neće smjeti pojaviti u blizini Anfielda

Niko ovo nije očekivao od njega

Mane Liverpoolu zabio nož u leđa, nakon ovog se neće smjeti pojaviti u blizini Anfielda

Esmer Oštraković

Jedan od najtraženijih igrača u ovom prijelaznom roku je sjajni veznjak Rennesa Jeremy Doku, a čini se da je poznato gdje će nastaviti karijeru.

Najveću borbu za potpis Dokua vodili su Liverpool i Manchester City, a Mane je krivac što Doku neće zaigrati na Anfieldu.

Kako prenose engleski mediji Manchester City je dogovorio dolazak Dokua za 55.4 miliona funti i Rennes će zaraditi jako dovar novac na njegovoj prodaji.

Doku, koji ima samo 21 godinu, odigrao je 92 utakmice u najjačem rangu takmičenja u Francuskoj i postigao je 12 golova.

Za njega se tvrdi da će biti treće najveće pojačanje Manchester Cityja u ovom prijelaznom roku odmah iza Matea Kovačića i Joška Gvardiola.

Oglasi

Doku bi u četvrtak trebao stići u Manchester gdje će odratiti ljekarske preglede i na kraju potpisati ugovor sa Cityjem.

Kako prenose engleski mediji, Doku je već ranije bio na meti Liverpoola, a mnogo je razgovarao sa Maneom oko svega.

Otkriveno je i to da je Doku nekoliko puta pitao Manea za njegovo mišljenje, a Mane ga je savjetovao da ne ide u Liverpool.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To se desilo svaki put kada je klub sa Anfielda bio zaintereosvan za usluge Doku-a, tvrde engleski mediji.

Zaista se mora priznati da je sve to čudno barem za vrijeme kada je Mane bio član Liverpoola, ali svima je jasno zašto je to uradio i ovog puta.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1665480772
Notorna laz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi