12

Komentari (12)

Brazuka
Sutra zajedno ispred saveza ako imamo pameti imalo
Juka1987
Prvo frka u Mostaru, pa sa palicama u Dobroj, pa sad ovo.I to navijaci? Go olos i narkoman
AK16
Vidi se da Manijaci nisu naoružani, samo na šake hahaha
Malac
Palija boysi ili ti oklagija.naj vece P I C K E su ovi tm kako se nazivaju sto na sake ne krenete nego nosite palice jadovi
Kosevomanijaci
Eto vi ne nosite palice vi ste cvjecke
Babaroga1987
Uranija
Nešto poput olovskog maratona… run
rabodimis
E cuj ovog... XD Pa nije te stid ni malo ?? Jel vas to sad dodik finansira da skrecete paznju sa steneta, potkivaca, beusa, colpe ? Vazda ste bili prodane kuje, uopste me ne bi cudilo da ste se dogovorili.. Odavno vi niste vise manijaci, sad ste s*pci, papci i klosari.. "napredujete" vidno na svim poljima.. Koliko ste papaka i glupana nakupili u grupu cudno je da niste ranije poceli sa ovim p*ckastim napadima.. Sta vam je sljedeca "genijalna" ideja ? Maltretiracete djecu ispred Osnovnih skola ako ih vidite u dresu FK Sarajeva ? XD Umjesto da kao neka velika i postovana grupa budete neki primjer u borbi protiv kriminala i fasizma u NASEM sportu vi se ofirate, predmet ste sprdancije i idete na ruku svim dusmanima BiH-a... SRAM vas bilo !! Prvi koji odobri pomoc zelji iz drzavne il gradske kase treba u zatvor da ode ! Ne dozvolit nikad vise finansiranje stetocina poput vas.. Dok je ranije presjec to.. Ako padne mrtva glava zakasnili smo, niko nikad vise nece bit u stanju da to popravi.. Imacemo vjecno rat u gradu..
Asam85
Navijač sam Željin, ali ovaj tvoj tekst potpisujem. Dragomi je da bar negdje ima zdravog razuma.
rabodimis
@Asam85 Braca otac mi je za zelju navijao, koliko drugova/brace imam sto za zelju navijaju, veze nemam, pola vaseg kopa znam licno.. Provociramo se, ujedamo do kosti.. i smijemo se jedni drugim... Ovo je sramota, ovako nesto moze samo papak i glupan napravit.. Ja npr. ne mogu sebe zamislit da udarim na oca, druga, brata.. jbo ba fudbal, necu ga ni gledat ako me tjera na to da mrzim nekog.. Praticu ping-pong, boli me k*rac.. Volim svoju drzavu, svoj grad, svoje ljude, FK Sarajevo i postujem SVAKOG ko ispunjava prva tri uslova.. Sve one kontra ta prva tri pljujem sa merakom.. Svako dobro prijatelju, tvom zelji zelim sve najbolje a njihovom sve najgore.. Navijam svim srcem za to da pobijedi tvoj Zeljo a ne njihov.. ;)
Kosevomanijaci
E cuj pickasti napad doslo vam 20 manijaka na kućni prag otjeraali vas na gostovanje i pickasto
user1676286668
Sve neka sila a sjede i gledaju kako srbin i četnicina preuzima repku....svaka cast
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti