Manolas objasnio zašto je napustio Romu i potpisao za Napoli
Manolas je za 36 miliona eura prešao iz Rome u Napoli

Grk želi prekinuti dominaciju Juventusa

Manolas objasnio zašto je napustio Romu i potpisao za Napoli

S. Pašalić

Kostas Manolas je nedavno postao igrač Napolija.

28-godišnji grčki štoper je posljednjih pet godina igrao za Romu, a ovog ljeta je napustio rimski klub koji je za njega dobio 36 miliona eura.

Manolas sa Romom nije uspio osvojiti naslov prvaka u Seriji A, a sada je izjavio kako je u Napoli stigao upravo kako bi prekinuo dominaciju Juventusa.

"Izabrao sam Napoli jer su oni tim koji je blizak Juventusu i može napraviti pomak u kvaliteti", rekao je Manolas za Sky Sport Italia.

"Klub potpisuje neke dobre igrače jer žele nešto osvojiti. Moguće je okončati Juveovu dominaciju, ali moramo obaviti svoj posao"

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Tim je jak. Želim dati sve od sebe i pomoći ekipi da osvoji neke trofeje.", dodao je bivši igrač Rome.

Manolas je za pet godina u Romi odigrao 206 utakmica i postigao je 8 golova, ali nije uspio osvojiti niti jedan trofej.

Top Komentari

mer12
Haaa idiota ....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi