"Rekao sam to jednom i ponovit ću, Sarri je izdao Napoli"
Sarri je tri godine proveo u Napoliju

Igrač Napolitanaca jasno rekao šta misli o bivšem treneru

"Rekao sam to jednom i ponovit ću, Sarri je izdao Napoli"

S. Pašalić

Maurizio Sarri je nedavno postao novi trener Juventusa.

Italijan je stigao u Torino nakon što je jednu sezonu vodio Chelsea, a prije toga je tri sezone bio na klupi Napolija.

Mnogi navijači, ali i igrači ovog kluba nisu to dočekali sa oduševljenjem, a jedan od njih je i Lorenzo Insigne koji smatra da je to izdaja.

"Rekao sam to i ponovno kažem, za nas Napolitance, to je bila izdaja. Sada se moramo fokusirati na sebe i pokušati ga pobijediti. Scudetto je san za sve nas i pokušat ćemo još jednom", rekao je Insigne.

"Nema čarobne kugle koja će reći kada ćemo osvojiti Scudetto, ali kao i svake godine, dati ćemo sve od sebe da budemo konkurentni do kraja."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Insigne se povezivao sa odlaskom u PSG, ali ističe kako je sretan u Napoliju.

"Ne, još uvijek sam mlad. Sretan sam u Napulju i želim ostati ovdje do kraja svoje karijere. Gol koji sam postigao Real Madridu je probudio snažne osjećaje u meni i nadam se da će i mladi dječaci iz Napolija to doživjeti u budućnosti", dodao je Insigne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije