Maradona: De Laurentiis bi prodao i svoju ženu

Komentarisao odlazak Higuaina

Maradona: De Laurentiis bi prodao i svoju ženu

Endin Čaušević

Navijači Napolija još uvijek nisu prešli preko toga što je Gonzalo Higuain odlučio svoju karijeru nastaviti u Juventusu.

Argentinski napadač na kraju prošle sezone prešao je u Staru damu za 94 miliona eura. Legendarni Diego Maradona komentarisao je na šaljiv način odluku predsjednika Napolija, Aurelija De Laurentiisa, da proda svog najboljeg napadača.

"Rekao sam da je Higuain napravio čudo prošle godine jer je postigao 36 golova. Žao mi je što je otišao u Juve, ali kad se novca tiče De Laurentiis bi prodao i svoju ženu", rekao je Maradona.

Maradona je dodao da Juventus uopšte nije bolji, niti igra bolji fudbal od Napolija. Argentinac je siguran da će ovaj klub ponovo osvojiti Scudetto, te da je samo pitanje vremena kada će se to desiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Juve nije bolji od Napolija to su sulude priče. Kada nam se vrate svi igrači to će biti prava slika. Ja sam siguran da će se na ovom stadionu uskoro slaviti titula prvaka Italije", dodao je Maradona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi