Očekuju nas strašni okršaji: Ovo su vjerovatni sastavi za mečeve u Londonu i Napulju

Ko će slaviti?

Očekuju nas strašni okršaji: Ovo su vjerovatni sastavi za mečeve u Londonu i Napulju

Endin Čaušević

U Ligi prvaka večeras se igraju dva velika derbija u okviru osmine finala, a sastaju se Chelsea - Bayern i Napoli - Barcelona.

Liga prvaka nam tradicionalno već u osmini finala ponudi nekoliko strašnih okršaja, a tako je i ove sezone. Ljubitelji fudbala će večeras biti na pravom iskušenju koju utakmicu gledati jer je teško odlučiti koja utakmica će biti u prvom planu.

U Londonu će snage odmjeriti Chelsea i Bayern, a prema kladionicama ulogu favorita ima prvak Njemačke. No, sigurno je da Chelseaa dopustiti da ih neko tako lako otpiše što nam garantuje odličan meč.

Utakmica na Stamford Bridgeu igra se od 21 sat, a engleski mediji pišu da se već sada znaju vjerovatni sastavi Chelseaja i Bayerna, te da će Frank Lampard i Hans-Dieter Flick s najjačim sastavima krenuti po četvrtfinale.

Vjerovatni sastav Chelseaja: Caballero, Christensen, Zouma, Rudiger, Azpilicueta, James, Jorginho, Kovačić, Mount, Willian, Giroud.

Vjerovatni sastav Bayerna: Neuer, Pavard, Boateng, Alaba, davies, Kimmich, Thiago, Gnabry, Muller, Coman, Lewandowski.

U drugom meču na San Paolu Napoli će ugostiti Barcelonu. Jasno je da je Barca favorit u ovom okršaju, ali Napoli u posljednje vrijeme igra u sve boljoj formi, te će domaći sigurno dati sve od sebe da skinu skalp gostima.

Oba tima imaju problema s povredama, ali očekuje se da će Gattuso i Setien naći rješenja. Utakmica na San Paolu također počinje u 21 sati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav Napoli: Ospina, Di Lorenzo, Maksimović, Manolas, Mario Rui, Demme, Callejon, Fabian Ruiz, Zielinski, Insigne, Mertens.

Vjerovatni sastav Barcelona: Ter Stegen, Semedo, Pique, Lenglet, Junior Firpo, Rakitić, Busquets, De Jong, Vidal, Griezmann, Messi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi