Maradona: Pogriješio sam

Argentinac oduševljen igrama Napolija

Maradona: Pogriješio sam

Endin Čaušević

Legendarni argentinski fudbaler Diego Armando Maradona izjavio je da nije trebao kritikovati trenera Napolija Maurizija Sarrija.

Maradona je nakon što je Sarri preuzeo klupu Napolija izjavio da je to loš izbor kluba, ali je sada priznao da je pogriješio.

"Nisam bio u pravu što se tiče Sarrija. Trenutno pravi jako dobar posao s Napolijem i napokon bi ova ekipa mogla osvojiti Scudetto", rekao je Maradona.

On je dodao da je oduševljen igrama Gonzala Higuaina, te da Napoli uz njega može daleko dogurati ove sezone.

Trener Napolija Maurizio Sarri kazao je da mu je drago što je Marada promijenio mišljenje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nije me uvrijedio kada je rekao da ću biti promašaj. Pa on je Maradona i može reći šta god hoće", dodao je trener Napolija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti