11

Komentari (11)

Tz_Niko75
Ovaj Neuer je stvarno Bolesno dobar. Lik skida sve, zna s loptom i ko macka je... Ali nema vece hinje ni Kret... od njega. Thompson mu najdrazi pjevac a muslimane smatra da ih treba na pusto ostrvo... Veliki desnicar!
Miskee
Najbolji je golman i čovjek je odličan.Primjer sza fudbalera
Quematro
Frende osobno sam sa Neurom u klubu u Dubrovniku pio piće i ja ti mogu reć da je rijetko koji nogometaš tako smiren, dobar i pozitivan kao on :) Molim te ne pričaj o čovjeku kojega si samo vidio na televiziji.. sa tim više govoriš o sebi nego o bilo kom drugom.. lp :)
Blibra
Sta za muslimane? Hajde nadji mi gdje si vidio da je to rekao bas me zanima
Tz_Niko75
Eto sad si ti istom sjedio sa Neuerom. Mogu i ja pricat druze svasta, ali drzim se cinjenica koje su objavljene. Neuer za Bild izjavio kad je bio Terror Napad u Njemackoj; da treba sve Muslime na pusto ostrvo. Pozdrav
user1582456981
Zar nisu Njemci dobili sa 9-0????
Blibra
Ma jesu ali je ovaj portal amaterski
salt_city
Uopste nije trebalo da prica da je bolji od Neuera, mozda bi i dobio sansu, al poneku utakmicu, a da bude 1 golman to moze kad se Neuer oprosti od fudbala..
Miskee
Jasminn
Zna da moze puno vise i hoce malo da ga razdrma
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.