Marca: Barcelona saopštava konačnu odluku u 21 sat

Valverde bivši?

Marca: Barcelona saopštava konačnu odluku u 21 sat

E. Škorić

Nakon dvije i pol sezone provede na klupi Barcelone, Ernesto Valverde će večeras dobiti otkaz.

Čelnici Barcelone odluku su donijeli nakon poraza od Atletica u polufinalu Superkupa Španije u Saudijskoj Arabiji, a navodno je Valverdeu jutros saopšteno da više neće biti trener.

Pet mjeseci prije isteka ugovora će tako Valverde morati da napusti klub za koji je svojevremeno igrao, a za sada se Xavi spominje kao njegov nasljednik, mada se u posljednje vrijeme proširio spisak kandidata za novog trenera Barce.

Inače, Marca je objavila kako će Barca u 21 sat objaviti konačnu odluku o smjeni Valverdea, ali na imenovanje novog trenera navijači će još malo pričekati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S Valverdeom na klupi Barcelona je osvojila dva naslova La Lige, Kup kralja i Superkup Španije. Prethodno je vodio Athletic Bilbao, Olympiakos i Espanyol.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi