Marca objavila najveći dokaz da je dolazak Hazarda u Real Madrid već završen

Napušta Plavce nakon sedam godina

Marca objavila najveći dokaz da je dolazak Hazarda u Real Madrid već završen

Endin Čaušević

Belgijski reprezentativac Eden Hazard će prema svemu sudeći na kraju ove sezone napustiti Chelsea.

O Hazardovom odlasku sa Stamford Bridgea priča se već mjesecima, ali sada su mnogi sigurni da je Belgijanac odlučio da promijeni klub. Hazard je odbio produžiti saradnju s Plavcima što je jasna poruka da je već donio odluku.

Belgijanac se povezivao s dosta klubova u posljednje vrijeme, no najviše s Real Madridom. Ugledna Marca objavila je da su Kraljevi već dogovorili sve s Hazardom, te da čekaju samo ljeto kako bi sve postalo zvanično.

Marca piše da je Hazard već odlučio pronaći vilu u Madridu kako bi na ljeto ima što manje obaveza u upoznavanju novog grada što je za njih najveći dokaz da je transfer već dogovoren. Navodno, Hazard će s Kraljevima potpisati saradnju na šest godina, a Chelsea će inkasirati oko 130 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zinedine Zidane ne krije da mu je Hazard prvi na listi želja i čini se da je uspio da završi dolazak najveće zvijezde. Također, nije ni tajna da Hazard navija za Real, a posebno da mu je Zidane nekada bio najveći idol.

Ovaj 28-godišnji igrač u Chelsea je stigao prije sedam godina za 35 miliona eura, te je uspio da osvoji sve titule osim Lige prvaka. Odigrao je 341 utakmicu, te je dao 106 golova i dodao 87 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

meho
Toliko kvalitetan igrac a za tako male pare odlazi.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi