Marcelo Bielsa ili je lud ili ne zna šta se dešava trenutno u svijetu?

Trener Leedsa

Marcelo Bielsa ili je lud ili ne zna šta se dešava trenutno u svijetu?

E. Škorić

Istina je da je Marcelo Bielsa trener kojeg često nazivaju "luđakom", ali ovo je ipak malo i kontra svih trenutnih pravila.

I dok se cijela Evropa bori s pandemijom koronavirusa, Bielsa kao da ne zna šta se dešava, pa je igrače najmornalnije poslao da treniraju.

Klubovi širom Engleske i općenito na Starom kontinentu nalaze se u karantinu i nikome sada nije do nogometa, ali kod Bielse nema gubljenja vremena.

Leeds najnormalnije trenira, valjda im se to na kraju neće obiti o glavu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj tim trenutno je lider u engleskom Championshipu sa 71 bodom, a i ta liga je trenutno, kao i sve ostale u Engleskoj, suspendovana do kraja mjeseca.

Top Komentari

GigantMostarski
Ako nitko od ekipe nije zarazen i ako im je trening centar dezinficiran zasto da ne? Cemu strah i cemu vise pumpanje ove korone, gripe ko i sezonska gripa. Dokle ce te plasit ove jadne ljude i tjerat ih da se ponasaju kao da je smak svijeta pa oni prazne supermarkete?
6 2
NKZ1922
Covjek koji zivi za fudbal. Respekt. Ako su obezbijedjeni svi potrebni uslovi, onda zasto da ne?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi