Čovjek s najviše trofeja u historiji Reala potpisuje za najambiciozniji klub u Ligama petice

Iznenađujući transfer

Čovjek s najviše trofeja u historiji Reala potpisuje za najambiciozniji klub u Ligama petice

Admin Čaušević

Sa 25 osvojenih trofeja Marcelo Vieira je najtrofejniji fudbaler u historiji Real Madrida.

Nakon 15 godina igranja u Kraljevskom klubu Marcelo je na kraju prošle sezone napustio Los Blancose i sada se sprema za nove izazove.

Iz Italije stiže pomalo nevjerovatna vijest da Marcela u svojim redovima želi vidjeti trenutno najambiciozniji klub u Ligama petice.

Naime, kontakti između iskusnog lijevog beka i Monze su uspostavljeni i Brazilac je ozbiljna opcija za potpis.

Navodno i ovaj 34-godišnjak kojeg želi i Marseille nema ništa protiv da završi u Seriji A i okuša se u novom prvenstvu.

Monza koja je 2018 godine igrala u Seriji C je u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka potrošila više od 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na čelu ovog kluba se nalaze Silvio Berlusconi i Adriano Galliani, čuveni duo koji je prije tri decenije od Milana napravio svjetskog giganta.

Inače, Marcelo nije ni prvi ni posljednji vrhunski fudbaler koji se povezuje s Monzom. Ranije je to bio slučaj sa Edinom Džekom, Luisom Suarezom, Edinsonom Cavanijem i mnogim drugim...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi